TRAININGURI

PENTRU NEVOILE TALE

CALEA PRIN CARE TE AJUTĂM SĂ DEZVOLȚI
CEI MAI BUNI MANAGERI

Procesul nostru de management al trainingurilor ne ghidează în modul în care lucrăm cu tine pentru a te asculta, a planifica, a implementa și a evalua succesul proceselor de învățare. Tu ne povestești despre cele mai dificile provocări de leadership pe care le ai, iar noi lucrăm pentru a dezvolta o strategie personalizată și un program de training care să te ajute pas cu pas să le depășești.


SOLUȚIA TA DE TRAINING LIVRATĂ

Programele noastre de leadership development sunt bazate pe ani de cercetări comportamentale, combinate cu experiență de primă mână, care ne-au ajutat să dezvoltăm experiențe de învățare flexibile pentru a-ți transforma managerii și organizația. Aceste soluții au ajutat deja milioane de manageri – este timpul să îi pregătești pe managerii tai.

TRAINING ON-SITE
TRAINING ON-SITE

Prin intermediul rețelei noastre globale de facilitatori, putem să livrăm traininguri interactive, pline de informații și inspiraționale, care să abordeze provocările tale de leadership și să te ajute să ai rezultate de business pozitive.

TRAINING FOR TRAINERS (T4T)
TRAINING FOR TRAINERS (T4T)

Sesiunile noastre de Train the Trainers te ajută să înveți și să practici facilitarea programelor de training Blanchard astfel încât să le poți livra cu succes în organizația ta. Oferim atât training la sediul clientului, util pentru companiile care au mai mulți traineri pe care vor sa îi pregătească, cât și cursuri deschise.

TRAINING VIRTUAL
TRAINING VIRTUAL

Facilitatorii noștri sunt disponibili să livreze live sesiuni virtuale de training, lucru care să le permită managerilor și angajaților tăi să acceseze conținut de calitate direct din birourile lor. Putem să implementăm și o soluție care să combine sesiuni de training virtuale și on-site pentru a maximiza timpul și bugetul pe care îl ai la dispoziție.

DESIGN PERSONALIZAT
DESIGN PERSONALIZAT

Putem să personalizăm soluțiile noastre de învățare pentru a aborda în mod specific compania sau industria în care activezi prin modificarea design-ului programului de training, dezvoltarea de materiale specifice sau schimbarea metodei de livrare, pentru a garanta un curs relevant și de impact.

CURSURI DESCHISE
CURSURI DESCHISE

Cursurile noastre deschise sunt o oportunitate valoroasă pentru oameni sau echipe virtuale de a participa în programele de leadership development Blanchard. Le poți folosi și pentru a descoperi programul înainte de a lansa o inițiativă de training de amploare în compania ta.

PREZENTARI ȘI DISCURSURI
PREZENTARI ȘI DISCURSURI

Rețeaua noastră de experți pot să faciliteze discursuri de impact în cadrul a diferite evenimente de companie sau de industrie. Ne-ar plăcea să avem oportunitatea de a discuta diferite modalități prin care îți putem ajuta organizația să progreseze.

HAI SĂ VORBIM

Contactează-ne pentru a afla cum îți putem ajuta organizația să își acopere nevoile de leadership development și management training.
VREI SĂ NE CONTACTEZI? SUNĂ-NE LA +40-21-318 89 27

CONECTEAZĂ-TE CU NOI