DESPRE KEN BLANCHARD

CO-FONDATOR ȘI CHIEF SPIRITUAL OFFICER

Foarte puțini oameni au avut un impact atât de mare asupra managementului de zi cu zi al oamenilor și companiilor precum Ken Blanchard. Dr Blanchard este un autor, speaker și consultant de renume în mediul de business datorită cercetărilor și studiilor sale de leadership, care au influențat managementul și leadershipul oamenilor și companiilor din întreaga lume.

Ken Blanchard este pasionat de transformarea fiecărui lider intr-un lider care îi deservește pe ceilalți. Acest mesaj este împărtășit cu oamenii din toată lumea prin conferințele la care participă, serviciile sale de consultanță și cărțile pe care le scrie. Când vorbește, vorbește din inimă, cu căldura și umor. Indiferent de mărimea audienței, Ken este un povestitor cu har și are abilitatea de a transforma lucrurile complexe în idei ușor de înțeles.

Impactul său ca autor este și mai mare. Cartea pe care a scris-o împreună cu Spencer Johnson, Manager la Minut, a fost vândută în peste 13 milioane de exemplare și rămâne în continuare un bestseller. În ultimii 30 de ani, a scris sau a fost co-autorul a peste 60 de cărți, numărul total al exemplarelor vândute fiind de peste 21 de milioane. Volumele sale cele mai inovatoare – printre care se află “Raving Fans”, “The Secret” și “Leading at a Higher Level” – au fost traduse în peste 42 de limbi. În 2005, Ken a fost inclus în Galeria Celebrităților de către Amazon ca fiind unul dintre cei mai bine vânduți 25 de autori din toate timpurile.

Dr. Ken Blanchard este co-fondator și Chief Spiritual Officer a The Ken Blanchard Companies, o companie internațională de training și consultanță de management pe care el și soția sa, Margie Blanchard, au început-o în 1979 în San Diego, California. Pe lângă faptul că este un speaker, autor și consultant de renume, Ken este și membru în consiliul de administrație a Universității Cornell (instituție de învățământ pe care a absolvit-o) și este profesor în cadrul programului “Master of Science in Executive Leadership” la Universitatea din San Diego.

Născut în New Jersey și crescut în New York, Ken a absolvit Colgate University și a obținut masterul și doctoratul la Cornell University.

PREMII ȘI MENȚIUNI

Ken a primit nenumărate premii și distincții pentru contribuțiile sale în domeniul managementului, leadership-ului și public speaking-ului.

Inc. 100 Great Leadership Speakers leadership training award | Ken Blanchard
100 Great Leadership Speakers for Your Next Event
NSA Council of Peers Award of Excellence for leadership and manager training | Ken Blanchard
Council of Peers Award of Excellence
Management Training HRD Hall of Fame award | Ken Blanchard
HRD Hall of Fame
Toastmaster Golden Gavel Award for Leadership and Management Training | Ken Blanchard
Golden Gavel Award
Executive Leadership ISA Thought Leadership Award | Ken Blanchard
Thought Leadership Award

VIDEOCLIPURI

Ken Blanchard –
ÎNCĂ FACEM ISTORIE
Ken Blanchard –
TEDX SAN DIEGO
Ken Blanchard –
Leadership Point of View

CĂRȚI SCRISE

Leadership Training and The New One Minute Manager book | Ken Blanchard
Excellent customer service management program book | Ken Blanchard
Trust in the Workplace book | Ken Blanchard
Gung Ho Book | Ken Blanchard
Self Leadership book | Ken Blanchard
Whale Done Book | Ken Blanchard
Self leadership and organizational management at a higher level | Ken Blanchard
One Minute Manager training book | Ken Blanchard
Vizitează site-ul KenBlanchardBooks.com
pentru a vedea întreaga colecție de cărți scrise de Ken.

CONECTEAZĂ-TE CU NOI