CEI MAI BUNI MANAGERI

CONDUC CELE MAI BUNE COMPANII

PENTRU CĂ TOATĂ LUMEA MERITĂ UN MANAGER BUN

Expertiza managerilor afectează fiecare aspect al organizației: nivelul de angajament al oamenilor, productivitatea, retenția și rezultatele. Managementul de succes nu apare însă de unul singur. Managerii nu se nasc știind cum să sprijine, să dezvolte și să motiveze angajații.

În cadrul The Ken Blanchard Companies, credem că toată lumea merită să lucreze cu un manager bun. Suntem o companie de training și dezvoltare pe leadership cu peste 35 de ani de experiență în trainingul a milioane de manageri din întreaga lume. Oameni care știu cum să încurajeze tot ce este mai bun în angajații lor, care știu cum să construiască medii de lucru plăcute și care aduc rezultate.

DE CE BLANCHARD?

Misiunea noastră este să facem lucruri fantastice pentru fiecare client. La fiecare nivel al organizației, încercăm să depășim așteptările clienților noștri.

 • CONȚINUT A CĂRUI VALOARE A FOST DOVEDITĂ DE-A LUNGUL TIMPULUI
  Avem două dintre cele mai utilizate modele de leadership din lume, SLII® și Manager la Minut. Mai mult decat atât, ideile și cercetările noastre în materie de încredere, motivație, schimbare și customer service s-au dovedit a fi extrem de valoroase și capabile să ofere un ROI ridicat pentru investiția clienților noștri.
 • MODELE SIMPLE CU IMPACT RIDICAT
  Având în spate ani de cercetare și experiență, programele noastre de training de leadership oferă modele simple și cu impact ridicat, care sunt ușor de înțeles, ușor de ținut minte și ușor de pus în practică.
 • ORIENTARE CĂTRE MANAGERI
  Managerii sunt unul din elementele cheie ale companiei tale. Training-urile noastre de management îi pot ajuta să devină lideri eficienți care sunt capabili să genereze o experiență de lucru plăcută pentru angajații lor.
 • EXPERIENȚĂ AMPLĂ ȘI PROFUNDĂ
  Echipa noastră de experți și traineri facilitează training-uri de leadership relevante care ajută companiile să-și dezvolte o forță de muncă care produce rezultate și are un grad ridicat de pasiune și productivitate.

DESCOPERĂ ECHIPA NOASTRĂ

Echipa noastră este dedicată facilitării programelor de leadership development care depășesc așteptările clienților și îi ajută să își atingă obiectivele.

Viorel Panaite
Viorel Panaite
Managing Partner
Ca Managing Partner al Blanchard România, Viorel este un pionier al pieței locale de training și unul dintre cei mai apreciați traineri din România. Viorel este un adevărat ambasador al culturii organizaționale care se axează pe colaborare și conversații de calitate, promovând leadershipul bazat pe valori, scopuri comune și puncte forte individuale.
Rares Manolescu
Rareș Manolescu
Consulting Partner, Master Trainer, ACC
Rares, facilitator și coach cu o experiență de peste 20 de ani în domeniu, are un nivel ridicat de energie și experiență de business. Perspectiva lui asupra dinamicii echipei și înțelegerea motivației umane îi ajută pe participanți să se implice, să-și sporească gradul de conștientizare asupra propriei persoane și să se îndrepte spre acțiune. Rareș este Master Trainer și lucrează cu clienți și participanți globali ai Blanchard Internațional, precum și ca Executive Coach și Consultant pentru clienți locali și internaționali.
Georgeta Bora
Georgeta Bora
Manager Operațional
Georgeta este responsabilă cu gestionarea operațiunilor de business a Blanchard România: coordonează lansările, evenimentele și dezvoltările de produs, punând accent pe dezvoltarea continuă a parteneriatului cu Ken Blanchard Companies. Ea este și consultant pentru companiile din România, concentrându-se pe consolidarea capacităților lor interne de leadership. Georgeta este și coach, sprijinind oamenii în activarea pasiunilor și potențialului lor.

CONECTEAZĂ-TE CU NOI