PUTEREA UNEI ECHIPE

ECHIPELE EȘUEAZĂ 60% DIN TIMP

Ințiativele echipelor eșuează de cele mai multe ori în atingerea obiectivelor din mai multe motive: lipsa unui scop comun, roluri neclare, o lipsă responsabilizare reciprocă sau leadership ineficient. Trainingul nostru Team Leadership îți învață managerii cum să aplice stilul de leadership corect în funcție de nivelul la care se află echipa pentru a îmbunătății comunicarea, pentru a crește productivitatea și pentru a coordona cu succes inițiativele echipei.

54% DIN OAMENI își petrec 43% DIN ZIUA LOR DE LUCRU ÎN ÎNTÂLNIRI DE ECHIPĂ, iar 34% petrec până la 50% DIN TIMPUL LOR ÎN ÎNTÂLNIRI DE ECHIPĂ*.

Însă 42% PRIMESC RAREORI SAU APROAPE NICIODATĂ
pregătire pentru cum să își conducă echipele.*.

Abilitatea de a coordona echipe productive este critică atunci când este nevoie să folosim punctele forte ale fiecărui membru al echipei, atunci când trebuie să abordam provocări cros-funcționale sau strategice în cadrul companiei.

ECHIPELE CU UN NIVEL RIDICAT
DE PERFORMANȚĂ REPREZINTĂ
UN AVANTAJ COMPETITIV

Echipele cu un nivel ridicat de performanță permit organizației tale să folosească abilitățile, punctele forte și experiența membrilor acestora pentru a rezolva provocări organizaționale complexe, pentru a executa sarcinile mai rapid, pentru a optimiza procesul de luare a deciziilor, pentru a încuraja creativitatea și pentru a produce rezultate pozitive.

ÎMBUNĂTĂȚEȘTE COLABORAREA

ÎMBUNĂTĂȚEȘTE
COLABORAREA

Echipele cu un nivel ridicat de performanță îmbină abilități, puncte forte și experiențe complementare pentru a genera un impact mai mare decât ar putea la nivel individual.

OBȚINE REZULTATE POZITIVE PESTE AȘTEPTĂRI

OBȚINE REZULTATE POZITIVE
PESTE AȘTEPTĂRI

Echipele eficiente sunt autonome și reponsabilizate, ceea ce duce în mod constant la atingerea obiectivelor și livrarea de rezultate peste așteptări.

CREȘTE NIVELUL DE INOVAȚIE

CREȘTE NIVELUL
DE INOVAȚIE

Lucrând împreună, membrii echipei își împărtășesc ideile, talentul și punctele de vedere pentru a genera soluții creative la provocări complexe.

UN NIVEL RIDICAT ȘI CONSISTENT DE PERFORMANȚĂ

UN NIVEL RIDICAT ȘI
CONSISTENT DE PERFORMANȚĂ

Angajații care au lucrat cu o echipă cu un nivel ridicat de performanță și coeziune au o contribuție ridicată în ceea ce privește diseminarea în cadrul organizațiilor a abilităților și beneficiilor ce țin de colaborare.

OPTIMIZEAZĂ
PERFORMANȚA ECHIPEI

Știm că vrei că echipele să lucreze eficient în cadrul organizației tale. Programul nostru Team Leadership îți poate ajuta compania să construiască echipe cu un nivel ridicat de performanță.

Team Leadership este un program de training practic, bazat pe dezvoltarea de abilități și construit în așa fel încât să ofere liderilor tăi procesele, instrumentele și abilitățile de leadership de care au nevoie pentru a încuraja autonomia membrilor din echipă. Aceste abilități duc la creșterea productivității și îmbunătățesc semnificativ rata de succes a inițiativelor de echipă.

Având la bază numeroase cercetări legate de echipe performante și cum funcționează ele, Team Leadership le arată managerilor tăi etapele de dezvoltare prin care trece o echipă și stilurile de leadership necesare pentru a ajuta echipa să progreseze rapid și cu succes.

Model Team Leadership

VREI SĂ AFLI MAI MULT?

EȘTI GATA SĂ ÎNCEPI?

Team Leadership te va ajuta să dezvolți abilitățile de leadership necesare pentru a crea, încuraja și coordona echipe cu un nivel ridicat de performanță.

*The Critical Role of Teams, The Ken Blanchard Companies

CONECTEAZĂ-TE CU NOI