MOTIVAȚIA POTRIVITĂ

CREȘTE ANGAJAMENTUL

DE CE ESTE IMPORTANT CA MOTIVAȚIA SĂ FIE UNA POTRIVITĂ

Angajații cu un nivel scăzut de implicare costă organizațiile miliarde de dolari anual și totuși majoritatea managerilor nu știu cum să identifice cauza problemei și să schimbe lucrurile. În spatele angajamentului stă calitatea motivației angajatului la locul de muncă. Programul Motivația Optimă îți învață managerii cum să activeze nivele mai ridicate de motivație care cresc angajamentul și performanța organizației.

Angajații motivați optim sunt DE 3 ORI MAI SATISFĂCUȚI de rolul lor, DE 3 ORI MAI CREATIVI și de 10 ORI MAI IMPLICAȚI*

MOTIVAȚIA ESTE O ABILITATE, NU UN TALENT

Motivația sau lipsa ei stă la baza tuturor lucrurilor pe care le face sau nu le face un angajat. Motivația are forme diferite, iar calitatea acesteia are un impact asupra rezultatelor. Când managerii înțeleg natura motivației și felul în care își pot ajuta angajații să facă tranziția către un nivel mai ridicat și mai optim de motivație, aceștia dezvoltă un mediu de lucru unde oamenii au o motivație interioară pentru a-și atinge obiectivele și a avea un nivel ridicat de performanță.

CREȘTE NIVELUL DE ANGAJAMENT

CREȘTE NIVELUL DE ANGAJAMENT

Motivația optimă de zi cu zi este elementul care dezvoltă angajamentul și pasiunea oamenilor.

DEZVOLTĂ STAREA DE BINE

DEZVOLTĂ STAREA DE BINE

Facilitând conversații despre motivația optimă, managerii cresc energia și starea de bine generală a angajaților.

CREȘTE PRODUCTIVITATEA ȘI RETENȚIA

CREȘTE PRODUCTIVITATEA ȘI RETENȚIA

Angajații motivați optim sunt valoroși—au rezultate mai bune, sunt mai productivi și rămân pentru mai mult timp în cadrul organizației.

DEZVOLTĂ UN MEDIU DE LUCRU
ÎN CARE OAMENII ÎNFLORESC

Știm că este dificil să rezolvi provocările legate de nivelul de angajament din organizație. Motivația potrivită este soluția.

Motivația Optimă îți ajută managerii să facă tranziția de la “Cum motivez pe cineva?” la a înțelege motivele legate de motivația fiecarei persoane pentru a o ajuta să facă tranziția către motivația optimă necesară pentru a-și atinge întregul potențial.

Un alt avantaj al programului Motivația Optimă este că, învățând abilitățile prin care să își sprijine angajații în a face această tranziție, învață și ei cum să își schimbe motivația. Un lider fără motivație optimă nu va avea cum să o activeze în alții.

Pe baza ultimelor cercetări legate de elementele care influențează motivația oamenilor, experții noștri au dezvoltat un program care învață managerii cele trei abilități necesare pentru a activa motivația optimă în rândul angajaților.

3 abilitati

VREI SĂ AFLI MAI MULT?

ESTI GATA SĂ ÎNCEPI?

Motivația Optimă îți învață managerii și liderii individuali cum să facă tranziția către motivația optimă, atât pentru ei, cât și cei pe care îi conduc, pentru a crește angajamentul și productivitatea angajaților.

CONECTEAZĂ-TE CU NOI