DEZVOLTĂ O ECHIPĂ PUTERNICĂ DE

LIDERI PROACTIVI

NU IROSI POTENȚIALUL ANGAJAȚILOR TĂI

Cine își petrece majoritatea timpului cu clienții și asigură bunul mers al organizației? Contribuitorii tăi individuali. De cele mai multe ori, aceștia reprezintă o majoritate trecută cu vederea în organizația ta, însă nimic nu se întâmplă fără angajamentul și implicarea lor. Programul nostru Self Leadership îi ajută pe angajați să își dezvolte mentalitatea și abilitățile necesare pentru a deveni lideri individuali autonomi și proactivi, care își asumă responsabilitatea pentru propriul succes și se angajează să livreze rezultate pentru organizația ta.

Un ingredient esențial și important pentru succesul unei organizații este comportamentul proactiv al contributorilor individuali. 50% DIN CONTRIBUTORII INDIVIDUALI simt că rolurile lor stagnează*. 1/3 ÎȘI EXERCITĂ DOAR ATRIBUȚIILE LOR și nimic mai mult**.

CE AR PUTEA REALIZA COMPANIA TA DACĂ TOȚI AR FI LIDERI INDIVIDUALI?

INVESTIȚIA ÎN LIDERI INDIVIDUALI ARE UN ROI RIDICAT

Succesul inițiativelor strategice derulate de compania ta depinde de angajamentul și inițiativa celor din prima linie, contributorii individuali responsabili de execuția planului de business. Când le oferi acelor angajați abilitățile și mentalitatea de lider, pui bazele unei forțe de muncă cu un grad ridicat de autonomie, inovație și eficiență.

ACCELEREAZĂ DEZVOLTAREA

ACCELEREAZĂ DEZVOLTAREA

Liderii individuali preiau controlul propriei dezvoltări—cer direcționarea și sprijinul necesar pentru a atinge un nivel ridicat de performanță într-un timp mai scurt.

ÎMBUNĂTĂȚEȘTE PERFORMANȚA

ÎMBUNĂTĂȚEȘTE PERFORMANȚA

Liderii individuali care au un nivel ridicat de autonomie sunt mai implicați și lucrează în mod constant la creșterea performanței în cadrul organizației.

ÎNCURAJEAZĂ RESPONSABILITATEA PERSONALĂ

ÎNCURAJEAZĂ RESPONSABILITATEA PERSONALĂ

Liderii individuali nu au nevoie să fie responsabilizați, ei consideră deja că este responsabilitatea lor să își atingă obiectivele și să implementeze cu succes inițiativele organizației.

UN NIVEL RIDICAT DE INOVAȚIE

UN NIVEL RIDICAT DE INOVAȚIE

Liderii individuali autonomi știu cum să depășească limitările care îi împiedică să găsească modalități creative de a rezolva problemele și de a aborda provocările.

CUM SĂ OFERI AUTONOMIE LIDERILOR INDIVIDUALI

Știm cât de critic este pentru succesul organizației tale ca fiecare angajat să fie autonom, proactiv și dedicat obținerii de rezultate. Programul nostru Self Leadership învață oamenii de la fiecare nivel al organizației tale cum să devină lideri individuali autonomi care își asumă responsabilitatea pentru propriul succes.

Programul Self Leadership folosește ca element de bază cel mai predat model de leadership din lume, SLII®, și integrează cele mai recente informații despre abilitățile de care au nevoie oamenii pentru a avea un nivel cât mai ridicat de eficiență. Membrii echipei învață un limbaj comun prin intermediul căruia să discute despre dezvoltarea și performanța personală, astfel încât conversațiile cu managerul lor să fie mai eficiente, iar relațiile cu acesta să aibă un nivel ridicat de încredere și transparență.

Self Leadership învață angajații mentalitatea și abilitățile necesare pentru a deveni proactivi în a cere direcție și feedback, dar și în a-și vinde soluțiile.

Self leadership
Self leadership diagrama

VREI SĂ AFLI MAI MULT?

EȘTI GATA SĂ ÎNCEPI?

Self Leadership îți ajută angajații să își dezvolte mentalitatea și abilitățile necesare pentru a deveni lideri autonomi și proactivi care sunt productivi, dedicați și lucrează în mod eficient pentru organizația ta.

*DDI Pulse of the Workforce Survey
**Gallup 2015 Engagement Survey

CONECTEAZĂ-TE CU NOI