LIDERUL DE CARE AU NEVOIE

OAMENII TĂI

CEL MAI FOLOSIT MODEL DE LEADERSHIP DIN LUME

Multe organizații întâmpină provocări în a găsi soluții de training care generează cu adevărat creșteri la nivel de productivitate și rezultate. The SLII ExperienceTM este un program de leadership care și-a dovedit impactul pozitiv de-a lungul timpului. Peste 5 milioane de manageri din cele mai respectate organizații din lume folosesc acest model. Oferindu-le oamenilor tăi direcționare și încurajare atunci când au nevoie, managerii accelerează dezvoltarea acestora și încurajează o forță de muncă mai productivă și mai pasionată.

BAZAT PE CERCETĂRI | Ken Blanchard

BAZAT PE CERCETĂRI

The SLII ExperienceTM (SLII®) se bazează pe trei decenii de cercetări, milioane de ore de training și expertiza celor mai buni specialiști din domeniul învățării.
SLII model that improves productivity, reduces turnover and increases sales.

REZULTATE DOVEDITE

The SLII ExperienceTM (SLII®) are un ROI de peste 10 ori mai mare la nivel de productivitate, retenția angajaților, vânzari și profit.
Universal and International SLII training | Ken Blanchard

IMPACT UNIVERSAL

The SLII ExperienceTM (SLII®) este eficient la nivel global - a fost implementat în 35 de țări și a fost tradus în 15 limbi — funcționează în orice industrie și la fiecare nivel al organizației.
SLII theory and training backed by brain science

SUSȚINUT DE STUDII ȘTIINȚIFICE

The SLII ExperienceTM (SLII®) este construit pe baza nevoilor de bază în învățare: certitudine, autonomie și relaționare, dezvoltând astfel un mediu de lucru unde oamenii se simt siguri și liberi să inoveze, să rezolve probleme și să colaboreze.

PREGĂTEȘTE-ȚI LIDERII SĂ APLICE MODELUL SLII®

LEADERSHIPUL NU ESTE NICIODATĂ UNIVERSAL

Nu toți oamenii au același nivel de încredere și competență în munca pe care o fac, așa că este normal să aibă nevoie de nivele diferite de direcționare și încurajare. Din păcate, majoritatea managerilor au în general un singur stil de leadership pe care îl aplică tuturor, indiferent de situație.

54%

din lideri folosesc doar un stil de leadership, indiferent de situație.*

50%

din timp, liderii folosesc stilul de leadership incorect cu angajații lor.

CEI MAI BUNI LIDERI SE ADAPTEAZĂ FIECĂREI SITUAȚII

Un lider situațional oferă angajaților direcționarea și încurajarea potrivită atunci când au nevoie. Oferă nivelul potrivit de îndrumare și autonomie pentru a-și ajuta membrii echipei să aibă succes. Știu cum să dezvolte competența și încrederea în sine, pentru ca membrii echipei lor să ofere rezultate rapide organizației.

ACCELEREAZĂ DEZVOLTAREA

ACCELEREAZĂ DEZVOLTAREA

Atunci când angajații primesc nivelul potrivit de direcționare și încurajare, viteza lor de dezvoltare și creștere devine mai rapidă și astfel oferă valoare adăugată companiei mai repede.

IMPLEMENTAREA UNUI LIMBAJ COMUN

IMPLEMENTAREA UNUI LIMBAJ COMUN

Când toată lumea dintr-o organizație vorbește același limbaj, poți evita ore întregi de discuții frustrante. Un limbaj comun crește eficiența, reduce comunicarea greșită și pune bazele unei culturi care naște performeri capabili.

RETENȚIE CRESCUTĂ

RETENȚIE CRESCUTĂ

Liderii care își adaptează stilul de leadership la nevoile oamenilor pe care îi coordonează îi fac pe ceilalți să se simtă mai valoroși și duc la creșterea moralului, angajamentului și retenției.

DEZVOLTAREA UNOR ANGAJAȚI PROACTIVI

DEZVOLTAREA UNOR ANGAJAȚI PROACTIVI

Când angajații simt că managerilor le pasă de ei, au un nivel mai ridicat de performanță, sunt dornici să își asume mai multe riscuri și caută soluții la probleme.

MODELUL DE LEADERSHIP TESTAT DE-A LUNGUL ANILOR

SLII® este un model simplu și practic care îți ajută managerii să diagnosticheze nevoile fiecărei persoane și să ofere stilul de leadership potrivit pentru a satisface acele nevoi. Managerii descoperă cele patru nivele de dezvoltare, de la Debutantul Entuziast (D1) la Profesionistul Independent (D4), și modul prin care să aplice comportamentele directive și încurajatoarea potrivite nevoilor de dezvoltare ale membrilor echipei, de la directiv (S1) la delegativ (S4).

Model The SLII Experience<sup>TM</sup> (SLII®)

FACILITAREA EXPERIENȚEI SLIITM

Experiența SLII este design-ul nostru premiat care folosește cele mai noi cercetări Blanchard și le combină cu cele mai noi teorii în domeniul învățării pentru a dezvolta o experiență interactivă de învățare care ajută managerii să practice și să folosească cu ușurință stilurile și abilitățile SLII®.

Videoclipuri care arată ce trebuie și ce nu trebuie să faci
eTools și materialele legate de cum să începi o conversație, care oferă instrucțiuni pentru conversații legate de dezvoltare și interacțiunile de zi cu zi
Activități de practică și învățare pragmatice, care ajută participanții să rețină informația mai ușor
SLII Fitness oferă feedback managerilor în procesul lor de dezvoltare ca lideri situaționali
Aplicația de diagnoză SLII ajută managerii să practice și să planifice conversații mai eficiente
O mare parte din instrumentele SLII, inclusiv videoclipul Puterea SLII, pot să fie împărtășite cu membrii echipei
Provocarea SLII îi învață pe manageri să folosească la maxim abilitățile de The SLII ExperienceTM
SLII Playbook oferă sugestii și idei pentru sponsorii interni

VREI SĂ AFLI MAI MULT?

EȘTI GATA SĂ ÎNCEPI?

Contactează-ne pentru a afla mai multe despre cum poți să îți transformi managerii în lideri care îi inspiră pe cei din jur.

CONECTEAZĂ-TE CU NOI